2011. október 31., hétfő

Férfi karkötő dumortierit és lávakő hengerekkel - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Különleges férfi karkötő, dumortierit és lávakő hengerekkel.
Igazán mutatós,  látványos, robosztus darab.
Mérete: rugalmas gumidamilra fűztem, így minden csuklóméretre jó.   Fel és levétele roppant egyszerű, kényelmes viselet.
Lávakő Gyógyhatása
Anyagcsere, vegetatív idegrendszer
Lelki hatás: kifejezőkészség, önbecsülés, szeretet képessége, világosság
DUMORTIERIT GYÓGYHATÁSA
Nyugtatja az idegrendszert, különösen a stresszes fejfájás (migrén), nyugtalanság ill. a krónikus hörghurut kitűnő ellenszere. Fertőzések esetén csökkenti a lázat, csillapítja a hányást, görcsöket. Fokozza az agy tevékenységét és javítja a megfigyelőképességet. Viselőjét mentesíti az ún. Manager-szindrómától és ezáltal teljes ellazulást biztosít, viszont rendkívül erősen fokozza a teljesítőképességet.
Egyedi, kézi készítésű ékszerek egyenesen a készítőtől.
Minden ékszerhez tibeti ezüstöt, indiai üveggyöngyöket, ásványi gyöngyöket és féldrágaköveket használok. Minden termék egyedi, nem találkozol két egyformával. Tibeti Ezüst: A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik. Gyöngyök: Az ásványi gyöngyök, féldrágakövek jótékony mentális és élettani hatása javítja viselőjük közérzetét.



Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-19 16:39
. Férfi karkötő dumortierit és lávakő hengerekkel - Jelenlegi ára: 2 200 Ft