2011. július 31., vasárnap

Az EU agrárpolitikájának fejlődése - Jelenlegi ára: 1 310 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az EU agrárpolitikájának fejlődéseA könyv listaára: 1600 Ft. Leírás:
Az EU-tagországok számára a globalizálódás körülményei között kulcskérdéssé vált az Unió kibővítése a versenyképesség megőrzése érdekében. A kötet első három fejezete az EU lényegét meghatározó szerződések és a közösségi jog szerepét, felépítését és szervezeti kereteit mutatja be. A negyedik fejezet tárgyalja az EU agrárpolitikáját, melynek fő törekvése a túltermelés és árufelesleg keletkezésének megelőzése, ami viszont nem zárja ki, hogy Magyarország mezőgazdasága is bekapcsolódjon és felzárkózzon a fejlett országok közé, vagy hogy versenyképes területein ne növekedhessen a termelés. E kötet célja, hogy az EU agrárpolitikájának fejlődési folyamatait az általános, mindenki számára érvényesíthető tapasztalatokat elméleti megközelítésekkel és az összefüggésrendszer feltárásával bemutassa. Ezt szolgálja az ötödik fejezetben a gazdasági jellemzés, finanszírozás és az EU költségvetésének ismertetése. Számos helyen a nemzetközi összefüggésrendszerbe ágyazottan megjelennek a hazai jellegzetességek is, az olvasó összehasonlító elemzését, illetve gondolattársítását segítve. A kötet utolsó fejezetei a magyar megoldásmodelleket, a Nemzeti Fejlesztési Tervet és a vidékfejlesztési programot mutatják be, majd az agrár-jövőképet és a változásokat a termelés környezeti tényezőiben villantják fel. A kötet végén a függelék az EU történetének fontosabb mozzanatait, az EU és harmadik országok közötti egyezménytípusokat mutatja be, majd a felhasznált és javasolt irodalom jegyzéke után a témában elmélyülni szándékozók az internetes információs források címeit is megtalálhatják. A mellékletben a leggyakrabban használt rövidítéseket találjuk meg. Ajánljuk közösségi joggal foglalkozó és agrárszakembereknek egyaránt. ISBN: 963-502-831-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 310 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 16:38
. Az EU agrárpolitikájának fejlődése - Jelenlegi ára: 1 310 Ft