2011. május 28., szombat

Szántó György: Az Alapiak kincse - Jelenlegi ára: 290 Ft


Kedves érdeklődő! Köszönöm, hogy benéztél hozzám, üdvözöllek az oldalamon! Ha kérdésed van, írj nyugodtan, ezt a "kérdezzen az eladótól" opciónál teheted meg. Igyekszem gyorsan válaszolni!
A termék leírása:
SZÁNTÓ György
AZ ALAPIAK KINCSE
Az 1952-ben született történelmi regény talán Szántó György legnépszerűbb kötete, amely a szigetvári hősöknek állít emléket. A török hódítás idején játszódó történetben a gazdag Alapyak és a zsellérsorba süllyedt Alapiak féltve őrzik kutyabőrüket. Nem is sejtik, hogy az egyiken rajta van, hol található a családi kincsek rejtekhelye. A kincskeresés közben megismerjük a kor fontos személyiségeit, köztük magyar, török, horvát, és császárhű hősöket. A kincs lehetővé tenné a legfontosabb feladat, a haza védelmét jelentő, elkerülhetetlen szigetvári csata győzelmét, melyről részletesen olvashatunk a regény második felében.
A kötetet Fazekas Attila grafikái illusztrálják.
Ifjúsági Könyvkiadó-Móra 1961 A lapjai sárgultak
A többi használt  könyvem itt:
http: //www. vatera. hu/konyv_hasznalt_antikvar_konyvek_c369. html? td=1&us=mosur11
A többi új könyvem itt:
http: //www. vatera. hu/konyv_uj_konyvek_c8101. html? td=1&us=mosur11
Az aukciót szívesen lezárom előbb!
Info:
KÉRLEK, NÉZD MEG A MÁSIK OLDALAMAT IS, ahol főleg fehérneműket árulok,   mindenféle szuper, egyedi dolgot, igényes melltartókat, bugyikat, szetteket, fűzőket, háló cuccokat, fürdőruhákat  kiegészítőket stb, stb... minden korosztálynak, szinte minden méretben, stílusban, színben, és formában...
Ha van kedved, válogass ott is, természetesen együtt küldöm az itt található termékekkel... !!!
Felhasználónév: mosur11, KATTINTS A KÖVETKEZŐ LINKRE, ÉS MÁRIS OTT LESZEL:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? td=on&us=hihetetlen111&ob=4
Fontos:
Vásárlás előtt légyszi feltétlenül olvasd el az Ismerj meg oldalamat, /a nevem melletti i+ jelre kattintva/, mert itt találod a termékek állapotával, a garanciával, a postázással, és a személyes átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
Ugyanitt ha rákattintasz a "termékfigyelőt kérek az árveréseiről" gombra, akár naponta értesítést küldenek neked a frissen feltöltött termékeimről!



Jelenlegi ára: 290 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 06:42
. Szántó György: Az Alapiak kincse - Jelenlegi ára: 290 Ft